Според размножителите за размножаване може да се говори от три деца нагоре. Едно дете – това е само отбиване на номера. Две деца – това е приблизително запазване на статуквото с леко намаление на популацията. Все пак, огромна е разликата между едно дете и нито едно. В крайна сметка това е разликата между щастието и нещастието.

Ако си още млад, когато ти се роди първото дете, може и да не бързаш за второ. Ако обаче когато започнеш да правиш деца, вече си на години, добре е да направиш поне две, защото след двадесет години може и да не си сред живите и тогава твоето дете ще остане само и ще е добре то да си има брат или сестра.

Другото ни политическо искане е, че ние сме против близнаците. Ще кажете: „Ама, това не е ли божия работа?“ Не, това беше божия работа, когато децата се правеха по стария начин. Сега децата се правят от човек с бяла маска, който взима сперматозоид от анонимен и безвъзмезден спермодарител и под микроскоп го вкарва в също толкова анонимна и безлична яйцеклетка. Навремето бог е решавал дали детето ще е едно или ще са близначета, а днес тези неща са в ръцете на човека с бялата маска.

Днес размножаването е в ръцете на монетаристите, а за тях децата са обикновен търговски продукт, чиято цена трябва да бъде намалена максимално, за да бъдат увеличени печалбите. Повечето жени искат да имат близнаци, защото ги мързи да раждат. Ще им се на един път да пръкнат три-четири дечица и да не се занимават повече. Ние сме против близнаците, защото сме срещу недоносените деца, а близнаците обикновено са недоносени. Освен това, смятаме, че всеки човек има право девет месеца да се шири сам в утробата на майка си, а не да я дели с други хора, които може да са му роднини, но може и да не са.

Много от децата се раждат недоносени, защото майките им ги мързи да ги доизносят и затова ги вадят преждевременно в седмия месец. Майките, които вършат тази глупост, сами са се наказали, като са навредили на децата си, но лекарите, които извършват подобни операции, трябва да лежат в затвора. Според нас, размножителите, да навредиш на едно дете с цел да се облагодетелстваш финансово, е престъпление. Тоест тези доктори са престъпници.

***
Нашата религия е против анонимното и безвъзмездното кръводаряване и спермодаряване. Според нас кръвта и спермата са ценни течности и за тези течности трябва да се плаща. Освен това, не е все едно кой е донорът. Монетаристите казват, че кръвта си е кръв, а спермата си е сперма, и няма значение кой е донорът на тази течност. Истината е, че това не е все едно. Когато ви преливат кръв, е по-добре донорът да бъде дълбоко религиозен човек, който не изневерява на жена си, отколкото да бъде някой неверник, който си ляга с всеки и който е събрал букет венерически заболявания, които е готов да ви предаде.

Ако трябва да избирате между секс и кръвопреливане, изберете секса. Така опасността да пипнете нещо е много по-малка. Независимо дали става дума за секс или за кръвопреливане, внимавайте с кого го правите.

В момента България внася генетичен материал от Дания. Навремето, когато датчаните са искали да инжектират спермата си в нашите жени, е трябвало да организират кръстоносен поход. Тогава им се е налагало да заплащат за това удоволствие с кръвта си. Сега просто ни изпращат спермата си по пощата и ние сами я инжектираме на жените си. Тогава са плащали, а сега ние им плащаме. Как се менят времената!

Както казахме, всеки родител е отговорен за децата си. Тоест датчаните трябва да плащат издръжка на копеленцата си. Някой ще каже, че когато бащите са давали сперма, са им обещали никой за нищо да не ги търси. Може ли това обещание да се смята за юридически валидно? Ако някоя мацка ви съди за издръжка, и вие кажете пред съда: „Ама тя ми обеща, че ще си го гледа сама и никога за нищо няма да ме търси.“ Дали съдът би приел това обещание за юридически валидно? Ще кажете, че жената е подписала документ, задължаващ я да не търси издръжка от бащата на детето. Може ли да се смята този подпис за валиден? Подписът на една жена, която отчаяно иска да има дете и е готова да подпише всичко. Дори и тя да се е съгласила да не търси издръжка, детето не се е съгласявало и нищо не е подписвало!


 
<<Предишна         Страница 120 (от общо 136)         Следваща >>