***
Нека въведем няколко правила, свързани с любовта и секса. Както казахме, това са неща от изключителна важност за всеки размножител.

В нашата религия ние ще разделяме секса на два вида – индивидуален и групов. Безопасен е само индивидуалният секс. Това, че груповият секс с презерватив е безопасен, е една опашата лъжа на Мъдреците, на която не трябва да се вярва.

Груповият секс е много важен за размножаването, защото от индивидуален секс деца не се раждат. Въпреки това ние ще забраним груповия секс, ако в групата участват повече от двама. Ще забраним дори и шведските тройки. Навремето си мислех, че шведска тройка се прави с двама шведи, и имах силно негативно отношение към този феномен. По-късно ми обясниха, че ставало дума не за шведи, а за шведки. В резултат на това мнението ми за всичко шведско се промени в положителна посока.

Като сме почнали да забраняваме, ще забраним и аналния секс. Тук срещу нас ще скочат предерасите. За тях аналният секс е много важен, защото им позволява да затворят очи и да си представят, че чукат мъж. Въпреки това ще въведем тази забрана, защото никоя религия не може да угоди на всички.

Какво ще кажем за оралния секс? Ако имате проблеми с ерекцията, то позата 69 е един разумен компромис. Въпреки това нашата религия препоръчва да не си купувате тениска, на която пише 69.

***
Нека поговорим още малко за любовта и секса. Трябва да запомните, че при секса не е важно количеството, а качеството. Може да си изчукал всичко, което диша, и резултатът да е кръгла нула, а може да си правил секс само веднъж през живота си и да си се размножил. По принцип любовта и сексът са различни неща, но ние ще ги обвържем, като въведем правилото, че секс се прави само с любимия човек. Това правило изглежда твърде ограничително и ще си помислите, че ако го спазвате, може да си останете на сухо. Така е, има много хора, които никога не са обичали и никога няма и да обичат. Може ти да си се влюбил, но любимият човек да не иска да ти пусне. Тогава си мислиш: „Що ли да не изчукам някой не чак толкова любим, просто заради спорта?“

Истината е, че да правиш секс с човек, когото не обичаш, не е нищо особено. В най-добрия случай ще изпиташ същото, което изпитваш при индивидуалния секс. Когато си спомниш за преживяното, това може да е един хубав спомен, но може и да не е. Ако обвържете секса с любовта, то ще получите много повече секс. При това сексът ще е повече и като количество, и като качество.

Какво е любовта? Ще кажа за тези, които не знаят. Това е желанието да се размножаваш с един определен човек. Това желание е на инстинктивно ниво и ние не можем да го управляваме и контролираме. Няма и разумно обяснение, защото любовта не минава през разума. Може един човек да е богат, красив и умен и разумът ни да ни казва, че той е човекът, с когото е добре да се размножим, но нашият инстинкт да е избрал друг. Доверете се на инстинкта, а не на разума.

Много момичета се опитват да си намерят мъж, търсейки го с ума, а не със сърцето. Обикновено резултатът е трагичен. Една от тези дами ми се оплакваше: „Как ме заблуди! Гледам го, че кара скъпа кола и винаги е облечен с костюм. Каза ми, че е собственик на фирма, а се оказа, че е шофьорът на собственика“. Така е, разума лесно може да бъде заблуден, но не и сърцето. Мацките, които се уреждат с богат съпруг, обикновено се женят по любов, а тези, които търсят богаташи, се чукат с шофьорите им.

Можеш ли да обичаш двама едновременно? Не, абсолютно не. Любовта е желанието да се размножаваш с един определен човек. Може днес да си влюбен в един, а утре в друг, но никога не може да обичаш двама едновременно. Може да желаеш сексуално двама или трима. Повечето мъже желаят сексуално всяка втора жена, но това не значи, че я обичат.


 
<<Предишна         Страница 112 (от общо 136)         Следваща >>