Поучете се от кодекса на честта на древните воини. Те са имали право да убиват, но са били длъжни да засвидетелстват уважение към своя противник. Близките на вашия враг могат да ви простят, ако сте го победили честно и достойно, но никога няма да забравят, ако сте го унижили и сте се изгаврили с него.

Висоцки пееше: „Я не люблю когда стреляют в спину, я даже против истрелов в упору“. Ще се присъединим към това правило, но ще го кажем по-директно и не чак толкова поетично. Не може да си гнида, не може да убиваш, без да рискуваш собствената си кожа. Когато срещаш врага си в двубой, си длъжен да му дадеш шанс, длъжен си да си смел.

Как трябва да постъпваме със страхливците? Като с гниди.

***
Идва ред на следващото задължение на размножителя. То е много по-важно от всичко казано дотук. Бих казал, че това е основният постулат в религията на размножителите! Запомнете:
Длъжни сте да гласувате!

Трябва да гласувате винаги, на местни, държавни и европейски избори. На редовни избори и на балотаж. Винаги, когато имате право да гласувате, ще трябва да гласувате! Това е ваше религиозно задължение и ако го нарушите, ще извършите най-страшния грях според каноните на размножаването.

Ще кажете: „Как да гласувам, как да дам гласа си за тези отрепки? Не искам с моя глас да легитимирам хора, които не заслужават грам уважение. Защо да гласувам, всичко е предварително нагласено. От моя глас не зависи нищо. Дори и моят глас да обърка нечии сметки, то Мъдреците ще пипнат резултата и пак ще стане това, което те са решили“.

Така е, читателю, Мъдреците те водят за носа и вече са ти внушили, че ти не трябва да гласуваш. Дори и да гласуваш, то те пак ще те излъжат и ще те накарат да гласуваш за техния човек. Всъщност, за когото и да гласуваш, ти задължително ще подкрепиш някой техен човек. Все пак, някои техни хора са по-техни, а други – по-малко. Ти трябва да гласуваш, за да им объркаш сметките. За кого да гласуваш? Ами за най-малкото зло. Виж какво ти се предлага и избери това, което най-лесно можеш да преглътнеш.

Избягвай да гласуваш за сиви и скучни хора. Те ще си останат послушни маши в ръцете на Мъдреците. По-добре е да подкрепиш някой колоритен и дори леко ненормален. Само такъв може да се противопостави на Съвета.

Мъдреците непрекъснато ти втълпяват, че ти носиш отговорност за човека, когото си избрал. Това не е така. Може някой да обещае да направи живота ти „по-хубав от песен“, а да го направи „от хляба по-чер“. Тогава ти не носиш отговорност за това, че са те излъгали. Вината е на тези, които са те излъгали! Няма да се срамуваш от избора си. Ще кажеш: „Аз гласувах за този мошеник и затова аз ще съм първият, който ще хвърли камък срещу него!“

Винаги гласувай за най-добрия вариант. Обикновено най-добрият няма никакъв шанс да спечели и Мъдреците ти казват: „Сакън, недей да гласуваш за него, че ще си загубиш гласа!“ Много са хитри, веднъж ти казват да не гласуваш, защото политиката е мръсна работа и ти не трябва да се цапаш. Втори път ти казват, че ако не гласуваш за този, който ще спечели, то ти ще си загубиш гласа! Размножителят не се бои за своя глас! На нас не ни пука дали ще подкрепим печелившите или губещите. Може ти да си единственият, дал гласа си за този кандидат. Важното е, че си гласувал за правилния кандидат. Тоест при избори не се правят сметки, а се гласува праволинейно.

Запомнете, никакви сметки! Може победата на вашия кандидат да е сто процента сигурна или обратното, да няма никакъв шанс, и тогава и да гласувате, и да не гласувате, е все тая. Няма значение. Ние не правим такива тънки сметки. Нашата религия ни казва, че трябва да гласуваме, и ние гласуваме. Ще ни нарекат бетонни глави, но ние имаме достатъчно самочувствие, за да приемем подобни обиди с насмешка.


 
<<Предишна         Страница 110 (от общо 136)         Следваща >>