– Добре, но какво ще стане с утайката? – поинтересува се Джони. – В Африка има над милиард тъпи и необразовани, които не стават за нищо друго освен за социално слаби Европейци, които да живеят на социални помощи. Какво ще правим с тях?
– Тях ще си ги оставим в Африка – коравосърдечно отговори Франк.
– Но там те ще измрат от глад! – възмути се Джони.
– Не, няма да измрат от глад – продължи да обяснява коравосърдечният Франк. – Когато храната им намалее, те ще започнат да се избиват помежду си и така населението на Африка ще се регулира по естествен път.
– Но не е ли по-хуманно, да регулираме населението, чрез контрол на раждаемостта? – попита Джони.
– Нямам нищо напротив. Ако можете въведете контрол на раждаемостта в Африка – съгласи се Франк.
– Там е работата, че не можем – намуси се Джони. – Африка е диво място. Ебът се както им падне и раждат когато им дойде. Там повечето хора не гледат телевизия и нямаме канал, по който да им промиваме мозъците. Освен това, там моралът е ужасно висок. Жените там ходят покрити с чували, а за изневяра наказанието е да те убият с камъни!
– Че какво ви пречи моралът на африканците – учуди се Франк.
– Много просто – обясни му Джони. – Високият морал е равен на висока раждаемост. На времето, когато Европа е колониализирала Африка, тогава европейките са били покрити с рокли дълги до петите, а диваците от Африка са ходили голи.
– Те не са били голи! – възрази Франк. – Това, че туземките не са прикривали гърдите си, не означава че са били голи!
– От тяхна гледна точка, не са били голи, но в очите на морализирания европеец, това си е било чиста порнография – засмя се Джони. – Сега е същото. Европейката с късата пола и дълбокото деколте е прилично облечена спрямо европейските представи, но за африканските ислямисти, те са си направо голи.
– Искаш да кажеш, че облеченият колониализира голия? Ти обясняваш това, че Африка колониализира Европа, с това че континента на бурките колониализира континента на монокините? – попита Франк.
– Точно така – кимна Джони. – Единственият ефективен начин за ограничаване на раждаемостта е сриването на морала на населението. Няма как да сринем морала на африканците, но ние ще ги докараме в Европа и там ще ги развратим, за да спрат да раждат.
– Няма да можете да сринете морала на африканците – възрази Франк. – Те са защитени от своята религия. Те вярват в Аллах и няма ви да позволят да ги отклоните от правия път.
– Напротив! – засегна се Джони. – Ти въобще не познаваш съвременните средства за манипулация на общественото съзнание. Ние ще ги приобщим към европейските ценности. Ще ги накараме да повярват, че най-свещеното нещо на този свят са парите. Така те няма да държат жените си заключени в къщи да раждат, а ще ги изпратят да проституират, за да им донесат пари!
– Че колко от тях стават за проститутки? – присмя му се Франк. – Да не мислиш, че това под бурките са все супер модели? Повечето от тях са толкова грозни, че няма да свалят бурките, за да не изплашат някого. Вместо това, ще си останат заключени вкъщи и ще раждат деца.
– Да, но докато са заключени вкъщи, какво ще правят? – попита Джони и сам си отговори. – Ще гледат телевизия, а ние чрез телевизията ще им внушим най-важната ценност на съвременния демократичен свят.
– И коя е тази ценност? – попита Франк.
– Сексът между непълнолетни – гордо отвърна Джони.
– Искаш да кажеш, че ще им пускате детски филмчета, където тийнейджъри се натискат, целуват и чукат с повод и без повод? – попита Франк.
– Не, – възмути се Джони. – Това за секса между тийнейджъри е остаряла концепция. По новата концепция 13 годишните са вече стари чанти. Сега ще пускаме филмчета за любов и секс между деца на 8, най-много на 10 години.
– Но това е гнусно и отвратително – възмути се Франк. – Никой няма да иска да гледа филм за любов между осем годишни дечица. Хайде за тийнейджърите иди дойди, но не можете да намесите децата!
– Напротив, можем – усмихна се Джони. – Няма нищо по-мило и по-трогателно от любовта между две осем годишни дечица, които се чудят как да консумират връзката си. Как те решават проблема с това, че още не им става, като търсят алтернативни форми да задоволят своята сексуалност.
– Защо не използвате Шекспир? И той е писал нещо по въпроса. Ромео и Жулиета също са доста млади – предложи Франк.
– Не – отсече Джони. – Това не ни върши работа. Вярно, че Жулиета е на 14, но Ромео е вече пълнолетен. Тея двамата, ако не се бяха изтровили и изколили, щяха да създадат семейство и деца, а на нас това не ни е нужно. Ние пропагандираме чистата детска любов, която не води до ангажименти и обвързване. Просто една свирка на тоя, една свирка на оня и накрая стара мома без деца. Това е най-важната ценност на съвременния демократичен свят.
– Хората не са чак толкова тъпи! – изръмжа Франк. – Това, че им показваш как дечица се натискат и целуват, не означава, че те ще започнат да правят това, което им показваш.
– Тук не говорим за възрастни хора, а за деца! – възрази Джони. – Дечицата са чисти и невинни. Те са като бяла книга и правят това, което им покажеш по телевизията. Знаеш ли, че тези дни пускам една нова игра, която ще накара децата от цяла Европа да играят на бутилка?
– Какво е това игра на бутилка? – попита Франк, който беше много задръстен и действително не знаеше.
– Много просто – обясни му Джони. – Завърта се една бутилка и случайността определя двама, които се чукат или целуват в зависимост от това дали се играе на чукане или на целуване.
– И как ще накараш всички деца от Европа да се наредят в един голям кръг и да въртят една бутилка? – подигравателно попита Франк.
– Много просто – хитро се усмихна Джони. – Ще пусна бутилки с надписи. На една бутилка ще пише „Целуни Иван“, а на друга „Целуни Драган“. Ще обясним на децата, че целувките трябва да се с език, за да може да осети другият какво си пил. И така с тези бутилки ще спретнем групов секс за цялата нация!

 
<<Предишна         Страница 4 (от общо 12)         Следваща >>