Франк пак не беше съгласен:
– Първо това по телевизията не са шведи, а незадоволени шведски феминистки. Те крещят „Добре дошли“, защото шведската феминистка тайно си мечтае за истинския мъж, който ще я превърне в своя секс робиня. Ще я заключи вкъщи, ще я ебе, и ще я бие, и няма да обръща внимание на феминистките й глупости. Шведките скопиха собствените си мъже и затова сега мечтаят за емигранти.
– Така е – засмя се Джони. – Шведката мечтае за млад здрав негър, по възможност с голям инструмент. Всяка дебела и грозна феминистка мечтае да сложи фереджето и да се скрие от света. По-точно, мечтае не толкова тя да се скрие, колкото иска всички млади апетитни мадами да бъдат покрити с бурки. Така тя иска да отмъсти на мъжете. Същите мъже, които не са я забелязвали. Сега те вече няма да могат се заглеждат по хубавите момичета. Единственото, което ще им остане е да оглеждат едни безформени торби и да се чудят какво ли има вътре в чувала.
– Добре, но струва ли си заради желанието на група незадоволени феминистки да жертваме бъдещето на Европа? – каза Франк. – Бежанската вълна ще превърне Европа в мюсюлмански халифат. Ислямистите ще взривят Колизеума и всичко друго строено от неверници. Ще се промени и етническия състав. Няма да има вече руси шведки, а ще има черни шведи. Шведките няма да ги знаем руси ли са или черни, защото няма да можем да ги видим какви са под бурките.
– Имаш право – съгласи се Джони. – Феминистките ужким се борят за правата на жените, а хич не ги интересува, че повечето от тези млади мъже, които идват в Европа имат жени и деца, които са оставили в Африка на произвола на съдбата. Излиза, че единственото, от което феминистките се интересуват е как да откраднат нечий чужд мъж.
– Не трябва да се отива от едната крайност в другата! – разпали се Франк. – Махалото не трябва да се отклонява твърде силно на ляво, защото това ще доведе до катастрофалното му връщане на дясно. Сега европейците са добри и са готови да приемат всеки черен африканец, но само преди 70 години същите тези европейци правеха сапун от черни африканци.
– Но това е далеч в миналото! – възрази Джони. – Нека не се връщаме толкова назад във времето.
– Седемдесет години не са чак толкова много, аз дори познавам хора, които са на повече от 70 години – каза Франк и погледна към Джони, сякаш искаше да му каже: „А ти ми изглеждаш поне на сто!“
– Не могат да се правят такива генерални изводи! – каза Джони. – Вярно е, че преди втората световна война поречието на Рейн е било заселено с чернокожи и че бедните чернокожи са избити от фашистите. Вярно е, че сега поречието на Рейн отново се заселва с чернокожи. Това не значи, че на власт в Германия отново ще дойдат фашистите и че пак ще избият чернокожите.
– Прави ли ти впечатление, че една държава казва ние ще приемем стотици емигранти, друга казва ние ще приемем хиляди, а Германия единствена казва, ние ще приемем милиони. Може би другите държави виждат в емигрантите проблем, а немците виждат в тях суровина за сапун?
Това беше един просташки хумор, който не беше характерен за Франк, но Джони много го беше ядосал и го изкара от кожата му.
– За справянето с проблема има два начина – каза Джони. – Първият е избийте варварите, а вторият е нахранете варварите. Първото отдавна е останало в миналото. Съвременният подход е много по-хуманен. Сега ние не избиваме варварите, а ги храним и обличаме.
– Да, но Римската империя е просъществувала векове наред с подхода „Да избием варварите“. Този подход може и да не е хуманен, но е устойчив, докато моделът „Да нахраним варварите“ може да просъществува максимум само едно две поколения.
– Кой ти гледа какво ще стане след едно две поколения – изсумтя Джони. – Сега се мисли с перспектива максимум четири години за това какво ще стане на следващите избори. В съвременния свят всичко се мени така бързо и динамично, че никой подход не е вечен. Фашистите бяха възприели подхода на римляните и с този подход изкараха само няколко години. Няма връщане назад! Това е естественото развитие на историята. Всяка цивилизация се развива докато не стане прекалено развита и самодоволна, след което се самоунищожава от скука и на нейно място идват варварите, които на свой ред започват да се развиват.
– Но какво ще правят всичките тези млади и здрави мъже когато пристигнат в Европа. От къде ще им намерим жени. Шведските феминистки няма да им стигнат!
– Нали каза, че емигрантите носят болести, а сега казваш, че са млади и здрави. Май си противоречиш? – отбеляза Джони.
– Те действително носят болести, но тези болести не са проблем за тях, а за нас. Те са млади и здрави и болестите ще ги преболедуват, а ние сме стари и грохнали и ще се гътнем от същите тези болести.
– Така е – усмихна се Джони. – Навремето индианците са се гътнали от едрата шарка, която им донасят европейците. Но и те не ни остават длъжни, като ни отмъщават със сифилиса.
– Въпросът е, как ще обуздаем всичките тези млади мъже, на които сме обещали храна и леки жени на корем. Какво ще правим когато храната и леките жени свършат?
– По принцип, в ислямските страни където е разрешено многоженството има проблем със старите ергени. Много от мъжете, които не могат да си купят жена остават сами и се налага да се чукат помежду си, но в Европа имаме голяма гей общност, която с готовност ще ги приеме – каза Джони.
– Да в ислямските страни, те кротко се чукат помежду си, но там жените са заключени в къщи и не ходят по улиците, а дори и да излезнат са прилично опаковани така, че да не предизвикат грешни желания в мъжете. Какво ще правят те в Европа, където по улиците се разхождат сами полуголи жени? – попита Франк.
– Е да. Европейките ще трябва да се пооблекат малко и ще трябва да се отучат да излизат сами на улицата – съгласи се Джони.
– Ще има много голям брой изнасилвания – мрачно отбеляза Франк.

 
<<Предишна         Страница 2 (от общо 12)         Следваща >>