Друга европейска простотия беше, че вече не трябва да се казва „Публичен дом“, а новият политически коректен термин е „Евродом“. Бардакът си е бардак, как щеш го наречи, но според еврощурмбанфюрерите в Обединена Европа не може да има публични домове. В резултат на това на Кривата Краставица му се наложи да смени рекламата на входа на Университета. Сега там има нов надпис, който гласи: „Заповядайте в новия Евродом! Тук сексът е наука, а науката – жива порнография“.

Кривата Краставица спря за малко писането на проекта и излезе от кабинета си, за да ошамароса няколко еврокомисари, които не бяха си изпълнили нормата. След като се върна, той се обади на своя колега Зеления Гущер, за да го попита какво ще правят с новата директива за равенството между половете, която ги задължаваше да уволнят половината момичета и на тяхно място да назначат мъже.

 – Какво се косиш бе, Корнишон! – успокои го Зеления Гущер. – И аз си мислех, че това ще е проблем, но откакто назначих мъже, съм изключително доволен. Високи, стройни, дисциплинирани. Много по-хубави и по-нежни са от момичетата.
 – Ама как така да са по-нежни от момичетата? – усъмни се Кривата Краставица.
 – Абе, Корнишон, не си ли забелязал, че ние, мъжете, сме по-добри от жените във всички женски работи? Най-добрите готвачи са мъже, най-добрите шивачи също са мъже, ако щеш вярвай, но най-хубавите жени също са мъже.

Зеления Гущер винаги успяваше да разведри Кривата Краставица. Те бяха колеги и приятели още от факултета по ядрена физика на Ленинградския университет, само че докторската дисертация на Зеления Гущер не беше за елементарните частици, а за процесите на анихилация, които се получават при сблъсъка на материята с антиматерия.

 – Толкова съм доволен от мъжете – продължаваше Зеления Гущер, – че ако не беше директивата за равенство между половете, щях да разкарам всичките курви и да оставя да работят само мъже. Единственото лошо е това, че когато клиентите разберат, че всъщност не са чукали жена, а мъж, започват да създават известни проблеми.
 – Че какви проблеми могат да създадат? – учуди се Кривата Краставица.


 
<<Предишна         Страница 45 (от общо 136)         Следваща >>