Напечатано на хартия


 

Къде да търсите книгата? Разбира се, в книжарниците! Погледнете първо на щанда за научна фантастика, но ако там я няма, вижте да не би да са я преместили при историческите романи. Ако и там я няма, проверете да не са я турили по погрешка при детските книжки, но ако и там я няма, значи въобще я няма. Би трябвало да я има в книжарници Ciela, както и в тази тайна книжарничка. Можете да я купите online от Пингвините, Български книжици, Хеликон, Books.bg и Книгосвят.

Струва си да си купите тази книга. Текстът не е нещо особено, но картинките са шарени и цветни. Ще получите една радост за окото и то само за някакви си 5 лева.

Ако сте фен на „Пророкът Гочо“ и искате да популяризирате тази книга, то можете да я препоръчате на приятели или да станете неин почитател в Blogger или във Facebook.

Книгата излезе от печат на 23 януари, 2009 г. Тук можете да видите снимки от купона състоял се по случай това събитие. Ако случайно успея да довърша книгата, обещавам пак да направя купон и да ви поканя, разбира се.

Ето така изглежда напечатаното на хартия. Това, което е вътре, е същото което е в PDF файла. Тоест, вътре е само първата чернова без продълженията.


 
 

Обратно към www.gocho.bg