Това е втората чернова на „Пророкът Гочо“
Публикувана в Интернет на 25 април, 2011 г.
 
автор: Димитър Добрев
адрес на автора: dobrev@2-box.com
електронен сайт: www.gocho.bg
илюстрации: Константин Лаков
коректура: Светлана Тодорова
издателство: Емкоекс

 
 
 
 
Втората чернова няма да бъде отпечатана на хартия, но в книжарниците можете да намерите първата чернова, която беше публикувана на
20 декември, 2008 г.
 
ISBN 978-954-925-341-2
Отпечатана в печатница: Миг Принт ЕООД
Цена 5 лв.
 

 
Авторът на тази книга се е изгубил тотално в съвременния сложен и динамичен свят. Ако и вие сте се изгубили, то не очаквайте тази книга да ви помогне. Не може да ви покаже пътя човек, който сам не знае къде се намира.

Не очаквайте нищо от тази книга, за да не се разочаровате. Тайната на щастието не е в това да постигаме много, а в това да желаем малко.

„Пророкът Гочо“ е една фантастика. Прочетете я, само ако имате смелостта да надникнете в далечната 2010 година. Ще ви е нужен кураж, за да прескочите бездната от пет години и да се потопите в необозримото бъдеще.

За да ви спестим четенето на книгата, ще ви кажем веднага какво ни очаква през 2010. Моля, тези, които имат слаби сърца, болно гърло или парични проблеми, да не четат нататък. Какво ни чака след пет години? Отговорът е: „Нищо добро!“

Дано бъдещето, което ни очаква, е по-различно от това в книгата, но каквото и да прочетете между тези две корици, не го приемайте насериозно.

Авторът

Цена 5 лв.
   www.gocho.bg

 
<<Първа    <<Предишна         Страница 136 (от общо 136)         Обратно към  gocho.bg