Сега жената може да име дете от всекиго. Тя лесно може да те вкара в леглото си, стига да е що-годе хубавичка. Ако не е, то с малко алкохол пак ще се уреди. Ако и така не става, отива в банката за сперма и там – каквото поискаш. Кеф ти рус ариец, кеф ти дребен италианец. Кеф ти олимпийски шампион, кеф ти лауреат на Нобелова награда. При такъв голям избор защо ще седне да ти ражда дете точно на теб? Нито си най-хубавият, нито си най в каквото и да е. Единственото, на което можеш да разчиташ, е любовта. Само любовта може да я накара да пренебрегне всички красиви и богати и да избере теб, единствено теб за баща на децата й. Затова любовта сега е много по-важна за нас, мъжете, отколкото за жените. Сега ние сме слабият пол и е редно да обърнем повечко внимание на картонените сърчица и плюшените мечета.

Въпреки всичко, внимавайте с любовта. Жената много обича да говори на тази тема, но когато срещне влюбен мъж, бяга от него като дявол от тамян. Когато един мъж я ухажва, тя би искала да прочете в очите му нещо от рода на: „Само да ми паднеш и ще те скъсам!“ Това е здравото сексуално желание, което тя търси. Какво би станало, ако вашите очи й казват: „Ти си моята богиня!“ Ами нищо, само ще я уплашите.

Всяка жена много добре знае, че тя всъщност не е богиня. Тя има неприятното предчувствие за това, какво ще се случи, когато ти разбереш, че тя е един обикновен земен човек, с всичките му кусури и несъвършенства.

Затова мъжът трябва да крие любовта си поне докато успее да вкара мадамата в леглото. Тя няма нищо против да я смяташ за богиня, но само след като вече си я скъсал от секс.

Жената също трябва да крие, но при нея в тайна трябва да остане не любовта, а сексуалното й желание. Мъжът трябва да прочете в очите й: „Много те харесвам, но не знам дали да ти пусна“. Истинският мъж е ловец, а не мършояд и ако избързате и сама свалите гащичките си, рискувате той да загуби интерес. Не че няма да ви изчука, но предполагам, че целта ви не е само да го вкарате в леглото си, а и да го задържите там.

Както казахме, любовта трябва да се крие, и то не само от любимия човек, но най-вече от околните. Не че хората са лоши, но те инстинктивно ще се опитат да ви развалят работата. Най-вече внимавайте с жените, защото един мъж може и да се опита да ви помогне, макар че по-вероятно е да ви прецака, докато за жената е сигурно, че ще ви подлее вода.

Въобще не бързайте да разгласявате връзката си. Това важи особено за нас, мъжете. Изчакай тя първа да се похвали и тогава самодоволно кажи: „Ама вие не знаехте ли?“

Всичко това е, докато се гушнете в леглото. Това е преломният момент, след който всичко се променя. Общо взето, до този момент мъжете са тези, които тичат след жените, а след това нещата обикновено се обръщат. Тогава момичето си задава въпроса: „Как да задържа мъжа?“

Монетаристите казват, че жената трябва да се отдаде на много мъже, но на всекиго по малко. Според тях тя не трябва безгранично да се доверява, защото могат да се възползват от нея и да я наранят. Ние казваме обратното – тя трябва да внимава на кого се доверява, но веднъж отдала се, тя трябва да се отдаде безрезервно и докрай.

Направете за вашия любим всичко, което пожелае. Какво очаква той от вас? Може би иска да получи в леглото неща, които и проститутка не би направила за него. Да, и това, но вие трябва да му предложите и други неща, които никоя проститутка не би направила. Например да му сготвите нещо вкусно, да му изгладите ризата, да го потърсите по телефона, да отделите от времето си, за да бъдете с него, да слушате скучните му истории и да се смеете на плоските му шеги. Това са нещата, които очаква той от вас.

***
Какви ще бъдат политическите искания на гочовистите? Трябва да знаете, че монетаристите не харесват религиите, които си имат политически искания. Общо взето, ако искаш да те харесват, най-добре е нищо да не искаш. Въпреки това ние няма да пропуснем случая да се конфронтираме със света и ще искаме, независимо от проблемите, които ще си създадем, като си отворим устата.


 
<<Предишна         Страница 115 (от общо 136)         Следваща >>