Градът на бежанците

Турция ни изнудва! Искат да им дадем пари, но не това е лошото. Искат да ги приемем в Европейския съюз, което значи да си върнем турското робство!

Ако Турция влезе в EU, това няма да е присъединяване на Турция към Европа, а обратното, ние ще станем част от Турция! Европа е джуджето, което ще бъде погълнато от един великан! Вярно е, че населението на Европа е шест пъти по-голямо от това на Турция, но броя на децата е сравнително равен. Децата са бъдещето и затова по-голямата държава е тази, която има повече деца, а не тази, която има повече старци!

С какво ни изнудват? Имали два-три милиона бежанци, които използват като оръжие срещу нас. Какво ще направят с тях? Едва ли ще ги избият, както направиха с арменците. По-скоро ще ги натоварят на автобуси и ни ги стоварят, което ще е много голям проблем.

Какво да направим? Дали да не им предложим пари или да им дадем земя? Например да им отстъпим Гърция. И без туй гърците само проблеми ни създават!

Казват, че на изнудвачите не трябва да се отстъпва. Когато някой усети, че те държи за топките, той ще иска още и още и колкото и да му отстъпваш, никога няма да спре да те тормози.

От друга страна, джудото ни учи, че не трябва да се противопоставяме на противника, а напротив, винаги трябва да му отстъпваме. Когато някой те бута, отстъпи назад, дръпни го към себе си и той ще пльосне по очи.

Хайде да отстъпим на Турция! Те искат да създадат град на бежанците на сирийска територия. Тоест, искат да им разрешим да окупират част от Сирия и да тормозят местните кюрди. Ние ще се съгласим. Ще кажем: „Чудесна идея! Хайде да създадем град на бежанците!“ След това ще осъществим идеята, но без участието на Турция. Ще сключим договор между Европа, Русия, Башар Асад и Свободната сирийска армия. Всички те ще гарантират мира и сигурността на новия град и ще изпратят войници, за да го охраняват.

Ще стане град за чудо и приказ. Това ще е най-свободния и най-демократичния град. Много по-свободен и по-демократичен от съвременна Турция. Там ще можем спокойно да изпратим всички бежанци, без да се притесняваме за тях.

Вярно, че ще трябва да се бръкнем с няколко милиарда за построяването на новия град, но по-добре парите да отидат за това, вместо да ги дадем на Турция.


 
Обратно към www.gocho.bg