Гласуваш за БСП, получаваш ГЕРБ!

    Другарката Нинова каза, че била назначила правителство на ГЕРБ. Тези хора били работили за ГЕРБ, значи са от ГЕРБ? По тази логика Юда е от хората на Христос! Ако Юда нещо е сгафил, цялата отговорност носи Христос.

    Червените избиратели са гласували за червен президент и очакват да получат червено правителство. Вместо това им пробутват банда ренегати събрани срещу малко власт и тридесет сребърника. Защо другарката Нинова смята, че утайката на ГЕРБ е по-добра от каймака на БСП? Няма ли честни комунисти? Има и такива, например баба ми беше комунистка. Не ме разбирайте погрешно, не пробутвам баба си, тя отдавна не е между живите, но БСП е голяма партия и там има и честни хора. Може да не се много, но колкото за едно служебно правителство стигат. За съжаление, честните хора рядко ги включват в листите и рядко ги правят министри и това не е проблем само на БСП, а на всички партии.

 

    Как ще работят червените къртици? Дали ще се стараят, за да покажат колко добре управлява правителството назначено от БСП или са им наредили да крадат и разрушават, за да покажат колко лошо е правителството на ГЕРБ? Как са работили червените къртици докато са били още в ГЕРБ? Дали са работили за България или са извършвали подривно-диверсионна дейност с цел да провалят ГЕРБ?

    Другарката Нинова ни казва: „Няма значение за кого гласувате! Вас ви е управлявал, управлява и пак ще ви управлява единствено и само ГЕРБ!“ А дали действително ни е управлявал ГЕРБ след като толкова много от кадрите на ГЕРБ минаха в БСП? Може би, без значение от това как сме гласували, досега винаги ни е управлявала единствено и само БСП?


 
Обратно към www.gocho.bg