Какви ги вършеше Петьо докато приятелят му Гочо правеше своите жалки опити за размножаване. Ами, и той подобно на Гочо не беше на работа. Не, че не можеше да се добере до Университета. Той за разлика от Гочо си имаше кола, но беше решил, че професор по археология, като него, не може да преподава без пари. Затова вместо да учи студентите как да ограбват гробници той просто си седеше пред телевизора.

В този момент Петьо гледаше някаква забавна програма. Това, разбира се, беше грешка. В България, дори и порното не ставаше за гледане, а забавните програми, си бяха направо боклук.

Мъдреците бяха решили, че българите пак са започнали да се размножават и бяха взели спешни мерки против това. Не, че в България имаше някакъв бейби бум. Не, просто няколко стари моми бяха чукнали четиридесетака и се бяха усетили, че проблемът с тяхното размножаване се свежда до въпроса: „Сега или никога?“ Ако си мислите, че въпросните стари моми са си хванали мъж, жестоко се лъжете. Нищо подобно, те се бяха осеменили изкуствено със сперма внесена от чужбина. Жестоката истина е, че в България мъжете не ставаха за нищо, дори и за донори на сперма.

По този начин през 2010 в България се появиха малко бебета. Толкова малко, че дори и статистиката не можеше да ги хване, но на мъдреците дори и тези бледи напъни за размножаване им се сториха страшни. Затова те се заеха да пресекат това нежелано явление още в зародиш.

Новите мерки против размножаването се изразяваха в излъчването по телевизията на забавни програми, които трябва да откажат туземното население от правенето на деца и от всякакви други подобни мераци.

Точно в момента камерата показваше едно детенце. То гледаше към Петьо с изцъклените си очи, зад които очевидно не протичаше никаква мисловна дейност. Лицето му беше разкривено, а от устата му се стичаха лиги. Образът на детето излъчваше недвусмисленото послание: „Не се размножавайте, че вижте какво може да се пръкне!“

До детето стоеше една известна телевизионна водеща и лъчезарно се усмихваше:
– Вижте това прекрасно дете – каза тя и посочи към олигофрена.

Детето действително беше прекрасно. Това може би ще ви е трудно да го разберете, но трябва да имате предвид, че естетическите критерии се променят през годините. На времето гледах някакъв научно популярен филм. Показваха статуетка на жена изработена някъде през дълбоката древност. Тази статуетка изобразяваше една доста странна жена. Тя беше ниска и дебела. Отвсякъде висяха меса и сланини. С две думи приличаше на американка, която цял живот е хранена само с генно модифицирани храни.


 
         Страница 1 (от общо 2)         Следваща >>